marți, 31 mai 2011

Poarta Temporala din Romania ( sau Am trait ziua de maine)

Raport nr 432655

"Stateam de mai multe ore la panda in cel mai ascuns loc cu putinta cand am observat masina suspecta" … aici agentul secret si super anonim Vulpe Mardare se opri din scris si ramase cu destele-n aer.Motivul acestei actiuni, atat de impotriva regulamentului interior de scriere a rapoartelor,a fost –n-o sa credeti,da' asta e – o superba tanara ce tocmai isi desfasura cracii in directia agentului secret.
Si in acel moment agentu' Mardare, in ciuda vastei experiente si a nenumaratelor filme instructive cu agentu' 007, isi arata (involuntar) plombele.
- Domnul agent Mardare ?
- Aaaaa …
- Domnule sunteti cumva agentul Mardare ?
- Aaaa..daaa…io sunt Mardare…io sunt Vulpe Mardare!!! Cu ce pot sa va ajut ?
Tanara se aseza in acel moment pe scaun sub privirile pierdute ale agentului, care reusi sa-si aminteasca intr-un tarziu ca nu era la dentist.
- Eu sunt Danuta.Tocmai am terminat pregatirea si tu esti noul meu partener !!
Surpriza nu se citi pe fata lui Vulpe.Sentimentele lui erau insa amestecate: nu avea nevoie de nici-un partener la lucrul lui la misterioasele R Files, dar pe de alta parte o asa gagica mai rar …
- Cum? Cand ai devenit tu agent al BMI ( Biroul Moldovean de Investigatie) ? Ha ?!
- Acum mai putin de o zi…
- Aha!
Urma un moment de tacere in care Mardare procesa informatiile,propiile sentimentele,mancarea din stomac si altele de care nu avea stiinta.Dupa vreo ora de procesat intensiv Vulpe casca de-i trasnira falcile.Ii cam obosise microcipul de atata procesat.
- Bine fatuco de maine incepem lucrul, zise el in timp ce gandul ca totusi pana la urma poate –poate…,ca la urma urmei niciodata nu stii unde o sa ajungi cu asa partener.

Toata lumea agentilor secreti, indiferent de continent, stia un lucru fundamental :acela ca Romania era cu adevarat singura tara din lume vizitata de extraterestrii.Si asta pentru ca in Romania era centrul Influentelor Galactice Universale.Altfel spus aici se concentra o forta imensa, forta care insa nu putea fi nici simtita si nici folosita de oameni obisnuiti.In viitor, exact aici, avea sa se nasca primul om care sa simta Forta si care avea sa infiinteze Ordinul Cavalerilor Jedi, dar asta peste multi,multi ani.
Celelalte state ale lumii simulau adesea diferite intalniri de gradul trei si rapiri de vaci si femei violate de extraterestrii,pacalind astfel publicul, tocmai pentru a ascunde faptul ca ei nu erau niciodata vizitati – nu prezentau importanta  galactica asa ca romanii nostri.

Agentul secret de gradul 4 Vulpe Mardare stia mult mai bine decat toti ceilalti la un loc toate astea de mai sus.El se ocupa in mod direct de urmarirea activitatii extraterestrilor si de infiltrare acestora in cele mai inalte cercuri politice ; stia despre cel de la Primaria Capitalei, de cei de la Guvern si deasemenea primise un pont de la un informator ca valul doi de infiltratie tintea opozitia – astfel extraterestrii aveau sa preia definitiv controlul asupra Romaniei, si pentru totdeauna,putand astfel sa-l caute si sa-l identifice pe primul om care avea sa simta si sa foloseasca Forta –ei venisera din viitor si vroiau sa impiedice formarea Ordinului Cavalerilor Jedi.

Agentul Vulpe Mardare o informa de toate acestea pe tanara si superba lui partenera in timp ce privea cu jind spre decolteul acesteia .Si apoi incepu o noua zi de munca ,care avea sa difere complet de toate celelate, si la sfarsitul careia agentul Mardare Vulpe avea sa fi salvat lumea, Pamantul si chiar si Universul,si drept rasplata avea sa primeasca un sarut salbatic din partea Danei.Dar deocamdata eroul nostru nu stia asta .

Dana observa prima camionul si isi dadu seama ca ceva nu era in regula. Ii comunica agentului Mardare impresia captata cu cel de-al saselea ei simt feminin si acesta actiona.
Sarind in fata camionului isi scoase legitimatia de BMI incercand sa-l opreasca .Extraterestrul de la volan,mascat in tuciuriu autohton, vazu intr-o strafulgerare ce torturi cumplite avea sa sufere daca era prins asa ca apasa furios pe pedala de acceleratie .Mardare scapa ca prin urechile acului printr-un salt dublu grupat lateral stanga si avu timp sa vada literele mari de pe lateralul stanga afisand inscriptia oficiala "REBU" .

Intr-o sclipire de inteligenta rar intalnita el realiza cu toate cele 5 simturi ca acel camion continea ceva important.De unde sa stie el ca de fapt daduse peste transportul Portii Temporale prin care venisera extraterestrii ca sa ne cucereasca !!!
Incet se ridica din muntele de gunoi in care aterizase.(Camera de luat vederi se roteste in jurul lui de jos in sus pe o muzica misto ).

In acel moment incepu urmarirea. Din pacate aceasta fu atat de inversunata ca Dana multumi cerului ca nu-si pusese tocuri, asa cum intentionase in aceea dimineata, si noi nu putem gasi nici cuvinte si nici chef sa o desciem. De ajuns sa spunem ca pana la urma extraterestrul sfarsi intr-o balta de creieri proprii gelatinati si Vulpe Mardare reusi sa activeze Poarta Temporala.

Ochii mari si siderati ai ambilor si amandoi agenti BMI vazura in acel moment prin oglinda albastra (formata dintr-un camp electro-magnetic-temporal care se materializa in jurul cadrului circular al Portii Temporale) Ziua de Maine.Fara cel de-al saselea simt al Danei extraterestrii ar fi complet cucerirea Romaniei si Pamantul , viitorul Imperiu Interstelar si Universul ,ar fi cazut prada railor de extraterestrii.
Cei doi traira efectiv toata Ziua de Maine in doar cateva secunde si astfel aflara ca prin poarta avea sa vina toata armata de infiltratie si chiar patrula timpului din SUA nu ar fi putut sa-i opreasca. 

Dar Mardare si Danuta puteau. Si o facura.Sacrificand toate posibilitatile deschise de Poarta Temporala ei scoasera din portbagajul Daciei 1311,5 (masina speciala din dotarea agentilor BMI)
doua rangi lungi de otel inoxidabil –folosite in general la discutiile cu extraterestrii- si incepura sa distruga la intamplare Poarta.Dupa mai bine de cinci ore de munca ei reusira si salvara Pamantul.

Transpirata, cu bluza uda lipita de corpul superb (reliefand sanii neacoperiti de sutien) Dana afisa o poza care reusi sa atraga imediat privirile si gandurile lui Mardare.El se apropie incet de ea si in mod foarte natural buzele lor se lipira intr-un sarut patimas.


Ziua de maine a fost traita de cei doi agenti si viitorul pe care-l infatisa era de neacceptat.Stiind ca ei ,ca si toti ceilalti oameni pot schimba viitorul,si-au luat destinul in mainile proprii si au facut ce-au crezut de cuviinta.

Mardare a ajuns pana la urma sa-si indeplineasca cea mai fierbinte dorinta si sa-i ofere Danei o noapte pe care aceasta nu avea sa o uite niciodata.Dana avea sa devina apoi doamna Mardare, sa faca cinci copii si sa reuseasca sa ramana frumoasa pana la adanci batraneti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu