sâmbătă, 23 iulie 2011

3 idei de afaceri mici si demarabile cu bani putini in 2011

Anul 2011 inca mai lasa loc doritorilor sa isi demareze idei de afaceri mici si cu bani putini. Pe buna dreptate, acesta este visul multora dintre noi si putini reusesc sa gaseasca cea mai buna varianta dintre numeroasele idei de afaceri in 2011. De asemenea, faptul ca sunt mici si demarabile cu bani putini le face sa fie perfecte pentru acest an de criza, un an in care se cauta cele mai mici riscuri cu putinta.

Criza ne-a afectat pe toti si faptul ca nu mai dispunem de aceleasi sume de bani ne face sa ne indreptam catre acele idei de afaceri care sa ne ceara investii cat mai mici, idei de afaceri pe care sa le demaram si sa le administram de la domiciliu, idei de afaceri sigure si profitabile, in acelasi timp.

Iata o suma de calitati pe care trebuie sa le regasim intr-o oportunitate de afaceri pentru a ne avanta sa o initiem. In acest sens, am conceput o lista de 5 idei de afaceri mici si numai bune pentru anul 2011:


1.    
Reparatii calculatoare la domiciliu. Munca la domiciliu constituie un avantaj major pentru cei cu bani putini in 2011. Veti descoperi multiplele modalitati prin care sa economisiti bani prin demararea unei idei de afaceri mici la domiciliul dvs si veti realiza si faptul ca aceasta se poate dovedi profitabila atunci cand va indreptati catre sectorul IT.

Foarte la moda in prezent, utilizarea calculatorului a devenit un element esential in munca multora dintre noi. In acelasi timp, lumea detine
bani mai putini pentru a-si reinnoi calculatoarele si atunci apeleaza la profesionistii din domeniu IT.

Aveti nevoie de o firma, de un calculator conectat la internet, un website unde sa va prezentati ofertele si unde sa va promovati serviciile. In timp, va veti gasi clienti doritori sa va foloseasca serviciile si va puteti abandona si locul actual de munca atunci cand veti realiza cat de
profitabile sunt aceste afaceri mici pentru anul 2011 si in viitor.

2.  
 Produse organice si naturale. Aceste idei de afaceri mici sunt profitabile si in anul 2011 si vor fi timp indelungat in viitor. Lumea se indreapta catre produse mai sanatoase, mai avantajoase din punct de vedere al pastrarii unui ecosistem integru si atunci se decid sa achizitioneze produse organice, naturale. Cu bani putini puteti sa va deschideti o afacere de producere de sapunuri organice, de parfumuri naturale, de uleiuri de corp cu ingrediente naturale si lista ramane deschisa.

3.    
Anul 2011 vine cu surprize placute si pentru afacerile din sectorul agriculturii. Cererea pentru produse organice, netratate este din ce in ce mai mare, avand in vedere multiplele scandaluri si probleme din perioadele recente. Orice petec de pamant poate fi valorificat si se transforma intr-o suma de mici afaceri foarte profitabile pentru 2011 si pentru anii care urmeaza. Puneti accentul pe cultivarea de plante medicinale, pe cultivarea arbustilor fructiferi si pe cultivarea legumelor organice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu